Viestintä­toimeksiannot

Ota yhteyttä »

Viestintä­ammattilainen kolmella kielellä

Peter Nyman on viestinnän moniottelija, jolla on laaja kokemus erilaisista toimeksiannoista. Työt luonnistuvat natiivinomaisesti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Peter Nymanin viestinnällisestä salkusta löytyy formaatteja kaikenlaisiin yritysviestinnän tarpeisiin. Oli ajatuksena sitten podcast, videotuotanto, talk show tai esimerkiksi jokin kirjallinen viestintäkokonaisuus, Nyman on etsimäsi ammattilainen.

Nymanin kaikesta tekemisestä heijastuu vahva ammattitaito. Hän on työskennellyt vuosien aikana lukuisien suuryritysten kanssa mitä erilaisimpien viestinnän tehtävien parissa. 

Peter Nyman tunnetaan miellyttävänä yhteistyökumppanina, jonka kanssa on sosiaalisesti helppo toimia. Hän tekee työnsä asia edellä, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Ota yhteyttä »

Talk show toimitusjohtajan kanssa?

Yksi Nymanin suosituista viestintätuotteista on yrityksen toimitusjohtajan kanssa kvartaaleittain toteutettava talk show. Haastattelutyyliin rakennetussa ohjelmassa voidaan käsitellä sekä menneen kauden tapahtumat ja talousluvut että päivänpolttavat uutiset ja mahdolliset tulossa olevat muutokset.

Jos kiinnostuit, kysy toki lisää! Formaatti muotoutuu monenlaiseen yrityskulttuuriin ja sen tyyli voidaan räätälöidä kohderyhmän mukaan.

Olen yhdistelmä asiaa ja huumoria. Teen työni aina tarkasti ja asiallisesti, mutta kuivakka tai vakava en ole. Parhaat tulokset syntyvät, kun ympärillä vallitsee hyvä fiilis.