Viestintä- ja esiintymis­valmennukset

Ota yhteyttä »

Nymanin viestintä- ja esiintymisvalmennukset edustavat lajinsa huippua

Peter Nyman on inspiroiva ja vaikuttava viestintävalmentaja, jonka intohimo on opettaa ihmiset paremmiksi viestijöiksi.

Viestintä on taito, jolla on merkittävä rooli asioiden ratkaisijana. Ihminen, jolla on kyky kommunikoida ja käydä dialogia, voi muuttaa arkea, yhteiskuntaa ja maailmaa.

Nymanin viestintä- ja esiintymisvalmennusten tavoitteena on antaa valmennettaville valmiudet suoriutua vaativissakin viestintäympäristöissä. Jos esiinnyt esimerkiksi medialle ja mediassa, seminaareissa, myyntityössä, johtajana, asiakastilanteissa tai yrityksen sisäisissä kokouksissa, saat näistä valmennuksista työkaluja, joiden avulla voit kehittyä paremmaksi viestijäksi.

Nyman coachaa sekä pieniä ryhmiä että yksittäisiä valmennettavia, kuten yritysjohtajia, niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Ota yhteyttä »

Ammattivalmentaja, jonka opissa viihdyt

Peter Nyman tunnetaan sosiaalisena persoonana ja valmentajana, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Nymanin valmennuksissa asia ja huumori kulkevat sujuvasti samaa matkaa, mutta aihe edellä.

Viestintä- ja esiintymisvalmennukset ovat Nymanin pitkän kokemuksen ja vankan ammattitaidon muovaamia kokonaisuuksia, jotka tarjoavat valmennettaville arvokkaita oivalluksia ja konkreettisia muutoksia. 

Mitä taitavammiksi viestijöiksi opimme, sitä paremmin kaikki sujuu. On aina ilo nähdä, kun ihmiset kehittyvät se on arvokasta.