Peter
Nyman

Lue lisää »

Viestintä on intohimoni, minun maailmani. Haluan jakaa osaamistani myös muille, sillä se, joka viestii vaikuttavimmin, voittaa.

Vaikuttava viestijä

Peter Nyman on karismaattinen viestinnän ammattilainen, joka on rakentanut uraansa laajalla rintamalla tv-vastaanottimista kirjoihin ja kansiin. Miehen ääni ja kasvot ovat tulleet tutuksi suurelle yleisölle niin uutisankkurina, ikonisen Uutisvuodon ylituomarina, journalistina kuin satojen, Suomen suurimpien asiaseminaarien moderaattorina ja yritystapahtumien juontajana. Hän on myös viestintävalmentaja, joka johdattaa opeillaan valtakunnan avainhenkilöt ja pörssiyhtiöiden johtajat loistaviin lopputuloksiin. Nyman viestii natiivinomaisesti kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ainutlaatuinen kyky yhdistää huumori, monipuolinen asiatietämys sekä vakuuttava ammattimaisuus tekevät Nymanista yhden alansa kärkiviestijän. Hän on noussut lavoille niin kansainvälisten tähtien, yritysmaailman huippujen kuin valtionpäämiesten kanssa.

Ota yhteyttä »

Palkittu ammattilainen
ja tunnelmanluoja

Let's work together

Peter Nyman on viestinnän moniosaaja, joka vakuuttaa ja vaikuttaa niin moderaattorina, viestintävalmentajana kuin monien muiden viestinnällisten töiden parissa. Vuosikymmenten kokemus on muovannut Nymanista rautaisen ammattilaisen, palkitun sellaisen. Hän on voittanut tv-urallaan lukuisia Telvis- ja Venla-palkintoja.

Moderointi ja juontaminen »

Viestintä- ja esiintymis­valmennukset »

Viestintä­toimeksiannot »

Loputon tiedonnälkä mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja kasvun sekä ammattilaisena että ihmisenä.

Ota yhteyttä »