Moderointi ja juontaminen

Ota yhteyttä »

Moderaattori, joka linkittää ihmiset ja viestit

Peter Nymanissa yhdistyy moderaattorina laaja asiatietämys, vankka ammatitaito ja huumorintaju, joka pilkkeellään keventää tilaisuuksien tunnelmaa.

Peter Nymanilla on vakuuttavassa ansioluettelossaan jo useampi sata tapahtumaa moderaattorina. Hänellä on poikkeuksellinen taito yhdistää asia ja hengen luominen niin, että moderoitava keskustelu tempaa kuulijan mukaansa. Ilman tunnelmaa, ei ole koukuttavaa keskustelua.

Nyman on aina ollut kiinnostunut faktoista. Kun ominaisuus yhdistetään miehen monipuoliseen työuraan, lopputuloksena on kattava yleissivistys ja taito paketoida aiheet kiinnostavaksi kokonaisuuksiksi. Nyman pitää keskustelun kuin keskustelun taitavasti ottessaan. Samalla hän on yhdistelmä asiallisuutta ja huumoria.

Oli tapahtuman keskiössä sitten paneeli, haastattelu tai jokin muu keskustelu, Nyman moderoi tilaisuudet natiivinomaisesti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Ota yhteyttä »

Moderointia varmalla otteella, hyvässä hengessä

"Connecting people on se juttu, miksi nautin moderoinnista. On arvokasta saada olla mukana tekemässä keskusteluista vaikuttavampia ja toimivampia sekä keskustelijoille itselleen että yleisölle. Moderaattorina olen ikään kuin viestintäalusta, joka auttaa viestiä menemään perille."

Peter Nyman